Home » Blog

Blog

5 redenen waarom een blog-abonnement iets voor jou is

Een abonnement op de krant, op een tijdschrift, bij de sportschool of op je favoriete streamingdienst. Daar kun je je wel wat bij voorstellen. Maar een blog-abonnement? Wat is dat nou weer? Eigenlijk is het heel simpel. Je bent ondernemer en abonneert je op een serie blogs voor je (zakelijke) website. Samen bedenken we de onderwerpen die perfect aansluiten op jouw business. Vervolgens schrijf ik als tekstschrijver de blogs en krijg je ze als ‘blog-abonnee’ periodiek aangeleverd, bijvoorbeeld twee keer per maand. Die blogs plaats je vervolgens op je website, of ik doe dat voor jou. ‘Oké, tot zover snap ik het… Maar waarom zou ik dat doen? Wat heb ik eraan?’ Nou, blogs op je (zakelijke) website zijn om een boel redenen een goed idee. Ik geef je 5 redenen waarom een blog-abonnement iets voor jou is.

Lees verder »5 redenen waarom een blog-abonnement iets voor jou is

Deze content is een must op je contactpagina

De contactpagina. Een onmisbare pagina op je website. Het is immers de plek waar mensen de informatie vinden waarmee en de manieren waarop ze jou kunnen bereiken. Dat lijkt dus vrij voor de hand liggend, maar is het misschien toch niet helemaal. Want wat moet er dan allemaal op die pagina staan (en wat beter niet)? Benut jij de mogelijkheden van jouw contactpagina eigenlijk wel optimaal? Laten we er eens in duiken.

Lees verder »Deze content is een must op je contactpagina

Uit welke onderdelen bestaat een blog?

Bloggen. Voor de een is het een tweede natuur, terwijl een ander bij het idee alleen al blokkeert en geen idee heeft waar te beginnen. Vooral voor die laatste, maar zeker ook voor die eerste groep schrijf ik deze blog. Want waaruit is een goede blog nu eigenlijk opgebouwd? Wat moet je wel en wat kun je misschien beter niet doen? Lees ‘m eens door. Misschien dat deze blog jou het handvat of de inspiratie geeft om weer eens een blog of een wat uitgebreidere social media post te schrijven.

Lees verder »Uit welke onderdelen bestaat een blog?

Hoe schrijf je een goede ‘over mij’-pagina?

werken en schrijven aan laptop

Wist je dat de ‘Over mij’-pagina een van de meest bezochte pagina’s van een website is? De meeste bezoekers komen voor het eerst op je website en willen onderzoeken of jij of jouw bedrijf bij hen past en of jij een oplossing kunt bieden voor hun vraag of probleem. De snelste en makkelijkste manier om daar achter te komen is het lezen van de ‘Over mij-pagina’. Ja, dat is dus echt een onmisbare pagina op ELKE website! Ik geef je informatie en een aantal handige tips die je kunnen helpen bij het schrijven van een goede ‘Over-mij-pagina’.

Lees verder »Hoe schrijf je een goede ‘over mij’-pagina?

Waarom bloggen voor je onderneming een goed idee is

bloggen voor je onderneming

Bloggen als ondernemer doe je niet (alleen) voor de leuk, maar is echt van belang. En dit is waarom. Toen ik deze website het wereldwijde web op schoot, was ik niet van plan er een heel boekwerk aan teksten op te zetten. In elk geval niet veel meer dan mijn diensten als tekstschrijver, de manier waarop ik werk, een stukje over mezelf en hoe men contact met mij kan opnemen. Met bloggen ben ik immers al druk genoeg op mijn andere website. Al snel bedacht ik me dat dat niet de beste strategie is.

Lees verder »Waarom bloggen voor je onderneming een goed idee is