Ga naar de inhoud
Home » Content met je content

Content met je content

Doelgericht je websiteteksten verbeteren

Vind jij dat het met de teksten op jouw website wel wat beter kan, maar weet je niet zo goed hoe? Wil je weten waar je nog kansen laat liggen en hoe je je doelgroep dan wél aanspreekt? Ik help je!

De afgelopen jaren heb ik al tientallen websites geoptimaliseerd of van de grond af aan tekstueel opgebouwd. Ik weet dus waar ik het over heb! 

Boek je bij mij een Contentscan dan krijg je...

  • Maximaal een uur lang mijn onverdeelde aandacht en expertise terwijl ik jouw website uitgebreid onder de loep neem.
  • Een helder antwoord op de vragen die je me voorafgaand aan de Contentscan toestuurt.
  • Een uitgebreid adviesrapport met daarin alle do’s die jouw content naar een hoger niveau tillen. Ik geef je kant-en-klare opzetjes voor koppen, CTA’s (call to actions), doe een concreet voorstel voor je menustructuur en geef een aantal voorzetjes voor je teksten.
  • De juiste handvatten en de inspiratie en motivatie om er direct mee aan de slag te gaan.
 

Kan jij het ook voor mij doen?

De Contentscan is erop gericht om JOU aan de slag te laten gaan met je eigen teksten. Je krijgt een heleboel waardevolle tips en voorzetjes die je daarbij enorm zullen helpen, maar het uiteindelijke schrijfwerk moet je wel zelf doen. Zie je dat niet zitten en laat je liever alles aan mij over? Dat kan! Ik kan jouw bestaande websiteteksten optimaliseren of nieuwe websiteteksten schrijven. Neem voor de mogelijkheden en een prijsindicatie even contact met mij op.

Wat kost dat?

Een Contentscan kost je € 450,- exclusief btw. Mail me op info@tekstalent.nl om je aan te melden of als je nog vragen hebt. Ik heb hier elke maand twee plekken voor gereserveerd, dus het kan zijn dat je even moet wachten.

Heb je je webteksten aan de hand van het adviesrapport verbeterd en wil je dat ik er nog eens mijn kritische blik op werp? Boek dan een nazorg-sessie. Dit kost je € 150,- exclusief btw. Deze check is exclusief voor klanten die een Contentscan hebben geboekt, maar je hoeft dit niet vooraf te beslissen. Laat me bij het afronden van de Contentscan weten of je er gebruik van wilt maken. Bang dat je het vergeet? Ik zal je er nog even vriendelijk aan herinneren.