Home » Wat Tekstalent voor jou kan doen

Wat Tekstalent voor jou kan doen

Schrijfwerk en tekstredactie

Heb je een tekst nodig, maar blijf je maar staren naar die knipperende cursor? Weet je wel WAT je wilt vertellen, maar niet HOE, of heb je er gewoon te weinig tijd voor? Laat mij die tekst dan voor jou schrijven. Natuurlijk kan ik ook bestaande teksten redigeren, wat inhoudt dat ik je teksten een flinke upgrade geef. Jij levert je tekst(en) aan en ik haal de fouten eruit en zorg dat het een vloeiend geheel wordt.

“Monique heeft de opdracht om mijn werkboek te redigeren perfect gedaan. Ze voelde goed aan wat mijn stijl van schrijven is en na het redigeren had ik nog steeds het idee dat ik mijn eigen verhaal aan het lezen was. Ik ben erg blij met het eindresultaat en ik zou Monique de volgende keer zeker weer vragen” – Evelyne, Dekrachtvanmindset

Schrijfwerk is maatwerk. Daarom kan ik hier onmogelijk een tarief noemen. Ik hoor graag van jou wat je van me nodig hebt, zodat ik aan de hand van die input een offerte op maat kan maken. Deze heb je binnen twee werkdagen in je mailbox. Als ik de opdracht helder heb en jij akkoord bent met de offerte, ga ik voor je aan de slag.

Websiteteksten

Je website moet niet alleen weerspiegelen WAT je doet, maar ook WIE je bent. Ik zorg dat jouw eigen geluid en je enthousiasme over je bedrijf in al je teksten terugkomen.

Het basispakket voor websiteteksten bestaat uit 5 websiteteksten. Ik schrijf voor jou:

  • een aantrekkelijke homepage;
  • een persoonlijke ‘over mij’-pagina;
  • een wervende pagina met je aanbod;
  • een pagina met een duidelijke uitleg van je werkwijze en/of je tarieven;
  • een duidelijke contactpagina.

Ik optimaliseer je pagina’s meteen voor de zoekmachine (SEO).

Investering: vanaf € 750,- excl. btw. Dit is inclusief een uitgebreid interview voorafgaand aan het schrijven en één correctieronde achteraf. Een interview? Jazeker, ik giet jouw boodschap in tekst. En mijn ervaring is dat ik veel beter in je huid kan kruipen als ik je gesproken heb. Daar neem ik dus uitgebreid de tijd voor.

“Monique heeft de teksten voor mijn website geschreven. Het kennismakingsgesprek via Teams voelde al gelijk vertrouwd. Ze was geïnteresseerd in het onderwerp en dacht goed met mij. mee. Ze heeft een fijne schrijfstijl en veel gevoel voor taal. Ik ben heel blij met de teksten die Monique geschreven heeft! Ze is laagdrempelig in contact en komt haar afspraken altijd na. We hebben fijn samengewerkt. Ik ga haar zeker vaker vragen!” – Nadine Verburg, Dokternadine.nl

Ik lever maatwerk. Daarom is de prijs hierboven slechts een indicatie. De daadwerkelijke prijs hangt onder andere af van de hoeveelheid teksten, de input, de benodigde research en of er bestaande teksten zijn waar ik gebruik van kan maken. Vandaar dat ik eerst een offerte maak.

diensten tekstalent


Blog-abonnementen

Met blogs breng je jezelf en je expertise op een eenvoudige en laagdrempelige manier onder de aandacht van je potentiële klanten. Bovendien zijn ze een geweldige toevoeging aan je website, heel goed voor je positie in Google én vormen blogs de perfecte content om te delen via social media. Heb je behoefte aan een continue stroom van waardevolle content in de vorm van blogs? Dan is mijn blog-abonnement echt iets voor jou!

Een blog-abonnement bestaat uit de volgende onderdelen:

> 1 x per maand een contentsessie: overleg over nieuwe onderwerpen en blogs inplannen

> Planning met wanneer je welke blog kunt verwachten

> Een vast aantal blogs per maand, die ik op de afgesproken datum aanlever

> 1 correctieronde per blog op basis van jouw feedback

> Per blog 1 social media tekst (bijvoorbeeld voor Instagram of LinkedIn)

> De mogelijkheid maandelijks op te zeggen (je zit dus nergens aan vast)

> De mogelijkheid mij de blogs klaar te laten zetten in WordPress (alleen bij zilver en goud)

Uit deze blog-abonnementen kun je kiezen:

Blog-abonnement brons –> 1 blog per maand van minimaal 600 woorden*

Blog-abonnement zilver –> 2 blogs per maand van minimaal 600 woorden*

Blog-abonnement goud –> 4 blogs per maand van minimaal 600 woorden*

*maximale lengte per blog: 750 woorden

Natuurlijk kun je ook een enkele blog afnemen of kiezen voor een andere frequentie dan hierboven staat. Neem contact met me op, dan maak ik een passend voorstel.

Investering:
Blog-abonnement brons: € 150,- per maand
Blog-abonnement zilver: € 250,- per maand
Blog-abonnement goud: € 400,- per maand

Contact opnemen?

Mail me via info@tekstalent.nl of bel 06-28071699.