Home » Diensten Tekstalent

Diensten Tekstalent

Schrijfwerk en tekstredactie

Heb je een tekst nodig, maar blijf je maar staren naar die knipperende cursor? Weet je wel WAT je wilt vertellen, maar niet HOE, of heb je er eigenlijk gewoon te weinig tijd voor? Laat mij die tekst dan voor jou schrijven. Natuurlijk kan ik ook bestaande teksten verbeteren. Dit noemen we redigeren. Simpel gezegd betekent dat dat jij mij de tekst(en) aanlevert en ik alle fouten eruit haal en ervoor zorg dat de tekst een vloeiend geheel wordt.

Schrijfwerk is maatwerk. Daarom kan ik hier onmogelijk een tarief noemen. Ik hoor graag van jou wat je van me nodig hebt, zodat ik aan de hand van die input vrijblijvend een offerte op maat kan maken. Deze heb je binnen twee werkdagen in je mailbox. Als ik de briefing (de opdracht) helder heb en jij akkoord bent met de offerte, ga ik voor je aan de slag.

Websiteteksten

Je website moet niet alleen weerspiegelen wat je doet, maar ook wie je bent. Jouw visie, missie en passie moeten door alle teksten van je website verweven zijn. Het basispakket voor websiteteksten bestaat uit 5 websiteteksten (homepage, over mij, diensten, werkwijze/tarieven en contact). Bij het schrijven houd ik rekening met SEO (zoekmachine-optimalisatie).

Investering: vanaf € 500,- excl. btw. Dit is inclusief een uitgebreid interview voorafgaand aan het schrijven en één correctieronde achteraf.

Ik lever maatwerk. Daarom is de prijs hierboven slechts een indicatie. De daadwerkelijke prijs hangt onder andere af van de hoeveelheid teksten, de input, de benodigde research en of er bestaande teksten zijn waar ik gebruik van mag maken. Je ontvangt altijd vooraf geheel vrijblijvend een duidelijke offerte op maat.

diensten tekstalent

Blog-abonnementen

Blogs zijn niet alleen goed voor je positie in Google. Ze vormen ook de perfecte content om te delen via sociale media. Zo breng je jezelf (en je expertise) op een eenvoudige manier weer even onder de aandacht van je doelgroep en potentiële klanten. Heb jij behoefte aan een continue stroom van waardevolle content in de vorm van blogs? Dan zijn mijn blog-abonnementen echt iets voor jou!

Blog-abonnement brons –> 1 blog per maand van minimaal 600 woorden

Blog-abonnement zilver –> 2 blogs per maand van minimaal 600 woorden

Blog-abonnement goud –> 4 blogs per maand van minimaal 600 woorden

Natuurlijk zijn het afnemen van een enkele blog of een andere frequentie dan hierboven ook mogelijk. Neem daarvoor even contact met me op via de button onderaan.

Een blog-abonnement bestaat uit de volgende onderdelen:

> 1 x per maand een contentsessie: overleg over nieuwe onderwerpen en blogs inplannen

> Planning waarin staat aangegeven wanneer je welke blog kunt verwachten

> Een vast aantal blogs per maand, op de afgesproken datum geleverd

> 1 correctieronde per blog op basis van jouw feedback

> Per blog 1 socialmedia tekst (bijvoorbeeld voor Instagram of LinkedIn)

> De mogelijkheid maandelijks op te zeggen (je zit dus nergens aan vast)

Investering:
Blog-abonnement brons: € 150,- per maand
Blog-abonnement zilver: € 250,- per maand
Blog-abonnement goud: € 450,- per maand

Is een van deze diensten van Tekstalent precies wat je zoekt? Klik dan op de button hieronder om vrijblijvend contact met me op te nemen. Dat mag trouwens ook als je wilt weten welke diensten ik nog meer aanbied of als je een andere vraag hebt.