Ga naar de inhoud
Home » Ghostblogger nodig? Ik kan je helpen!

Ghostblogger nodig? Ik kan je helpen!

bloggen voor je onderneming als ghostblogger

Bloggen is mijn tweede natuur. Ik doe het al meer dan tien jaar op mijn eigen persoonlijke inspiratieblog Moonoloog. En het leuke is… ik kan het ook voor jou(w) (bedrijf) doen als ghostblogger!

Wat doet een ghostblogger?

Een ghostblog is niets meer of minder dan een blog die is geschreven door een SEO copywriter. Deze zorgt ervoor dat je blog niet alleen inhoudelijk sterk en taalkundig foutloos is, maar ook goed vindbaar in Google. En dat is wat je wilt! Toch?

Waarom zou je mij als ghostblogger moeten inschakelen?

1 Je hoeft geen kostbare tijd te steken in gegoochel met woorden als je dat niet zo je ding is.

2 Je kunt ervan op aan dat je kant-en-klare en duidelijk leesbare blogs krijgt aangeleverd, met een duidelijke call-to-action.

3 De blogs sluiten naadloos aan op je doelgroep.

4 Je schakelt niet alleen een Tekstalent ;) in, maar ook iemand die weet hoe je schrijft voor het web en hoe je een tekst optimaliseert voor zoekmachines (SEO).

5 Je loopt niet meer vast omdat je geen goede onderwerpen voor je blogs kunt bedenken. Ik help je hier namelijk met veel plezier bij.

6 Je kunt je tijd besteden aan dingen waar je (wel) blij van wordt en goed in bent.

7 Er komen meer bezoekers op je website en het aantal volgers op je social media kanalen groeit.

Hoe gaan we te werk?

Maak je gebruik van mijn diensten als ghostblogger, dan bepalen we samen eerst een contentkalender en planning. Op die manier maken we concreet wat de wensen en verwachtingen zijn en hoe daar invulling aan wordt gegeven. We bepalen ook over welke onderwerpen ik ga bloggen, hoe en wanneer ik de input van jou ontvang en op welke termijn ik de blog bij jou aanlever. Ik schrijf de blog uit jouw naam en beleving. Naarmate we langer samenwerken wordt dit steeds gemakkelijker.

Je krijgt de blog altijd ruim voor de datum van publicatie te zien, zodat je hier feedback op kunt geven. Deze feedback verwerk ik en pas als je de blog hebt goedgekeurd, kan hij geplaatst worden.

Klinkt dit goed en wil je weten wat ik als ghostblogger voor je kan betekenen? Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden. Neem gerust contact met mij op!