tekstschrijver eindhoven

Monique Timmermans, 34 jaar en geboren en getogen Eindhovense. Mijn liefde voor schrijven bestaat al zolang ik me kan herinneren. Op de basisschool schreef ik schriften vol met verhalen. Later, op de middelbare school, begon ik als een van de eersten met het schrijven van blogs. In eerste instantie puur voor mezelf als een soort dagboek, later meer en meer voor de paar lezers die ik toen had.

 

Na mijn studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg, begon ik een eigen tekstbureau. Daar stopte ik mee toen ik een baan vond als financieel webredacteur. Het bloggen bleef ik er wel als hobby naast doen, maar vanaf dat moment op een eigen domein: Moonoloog.nl.

 

De baan stopte en tijdens mijn eerste zwangerschap gaf ik het bloggen meer richting. Sindsdien schrijf ik vanuit mijn eigen ervaring over moederschap, gezinsleven en lifestyle. En dat voor een steeds groter publiek. Waardoor ik Moonoloog sinds oktober 2017 niet alleen mijn hobby, maar ook mijn bedrijf mag noemen. Iets waar ik enorm trots op ben!

 

Omdat het (schrijvers)bloed kruipt waar het niet gaan kan en schrijven toch is wat ik uiteindelijk het liefste doe, is het cirkeltje weer rond. Want sinds 1 december 2018 schrijf ik als freelance tekstschrijver ook weer teksten in opdracht. Ben jij op zoek naar een tekst, maar kun je de juiste woorden niet vinden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

Neem contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.