Ga naar de inhoud
Home » WEBSITE

WEBSITE

Parktheater Eindhoven

Parktheater Eindhoven is een dynamisch, innovatief theater, gelegen aan de rand van het Eindhovense Stadswandelpark. Voor het theaterprogramma van 2022/2023 heb ik voor alle 350 voorstellingen de teksten geschreven voor op de website Parktheater.nl en in de programmagids.

Hubo

Voor servicegerichte bouwmarkt Hubo schreef ik content voor de website als onderdeel van een geheel nieuwe SEO-strategie (SEO = zoekmachineoptimalisatie). Ik schreef de 187 homepageteksten voor alle Hubo winkels in Nederland en 40 blogs met klus-informatie. Een erg uitdagende grote opdracht waaraan ik met veel plezier heb gewerkt!

Bella Belleza

Voor schoonheidssalon Bella Belleza in Lisse schreef ik de teksten voor de website. De beleving van een ontspannen sfeer en de persoonlijke aandacht die klanten in de salon krijgen moest door alle teksten verweven zijn: van homepage tot behandelpagina’s. Toen mijn schrijfwerk voor de website erop zat, heeft Britt van Bella Belleza me aanvullende schrijfopdrachten gegeven. Zo heb ik teksten voor mailings aan klanten en… Lees verder »Bella Belleza