Ga naar de inhoud
Home » Tekstschrijver Eindhoven

Tekstschrijver Eindhoven

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ben je op zoek naar een gedreven tekstschrijver die jou kan helpen met het schrijven van pakkende teksten voor je bedrijf? Dan ben ik blij dat je mij hebt gevonden!

Mijn naam is Monique en ik help bevlogen ondernemers die hun schrijfwerk graag willen uitbesteden.

Vraag jij je weleens af…

Hoe vul ik mijn website met sterke teksten?

Als ondernemer moet je online actief zijn. Je website is niet alleen je visitekaartje, het is de plek waar mensen bepalen of jouw product of dienst is waar ze naar op zoek zijn. Op basis van jouw verhaal, jouw producten en diensten help ik je aan sterke websiteteksten die gevonden worden in Google en precies weergeven waar jouw bedrijf voor staat.

Hoe maak ik mezelf zichtbaar voor klanten?

Een mooie website met sterke teksten is het startpunt. Om zichtbaar te zijn en blijven voor nieuwe klanten, is het belangrijk dat je jezelf laat zien. Dat doe je door middel van een continue stroom van nieuwe, waardevolle content. Bijvoorbeeld in de vorm van blogs en berichten voor sociale media. Ik help jou aan een betere online zichtbaarheid.

Waar haal ik nieuwe content vandaan?

Verse content is enorm waardevol. Heb jij wel betere dingen te doen dan steeds maar weer nieuwe teksten schrijven? Snap ik! Jij kunt je focussen op je eigen passie en ik help je met plezier aan nieuwe content. Daarbij denk ik natuurlijk met je mee over actuele onderwerpen binnen jouw business die interessant zijn voor jouw doelgroep.

Mijn diensten

Vanuit mijn expertise bied ik drie standaard-diensten aan die jouw content naar een hoger niveau tillen.

Websiteteksten

Een sterke website weerspiegelt wat je doet, maar ook wie je bent. Vind je het lastig dit zelf te verwoorden? Ik help je graag met sterke websiteteksten waarin jouw visie, missie en passie duidelijk naar voren komen. Natuurlijk wil je dat je website goed gevonden wordt via Google. Daarom houd ik bij het schrijven van de teksten voor je website rekening met zoekmachine-optimalisatie (SEO).

Blog-abonnementen

Wist je dat een flinke portie verse, waardevolle content op je website super belangrijk is? Als blogger van het eerste uur schrijf ik aan de hand van jouw input aansprekende blogs die niet alleen leuk zijn om te lezen, maar het ook nog eens lekker doen in Google. Heb jij zelf niet de kennis, tijd of zin in huis om te bloggen? Dan zijn mijn blogabonnementen de ideale oplossing.

Correctiestrippenkaart

Schrijf je je teksten het liefste zelf, maar vind je het prettig als er even iemand met een deskundig oog overheen leest voor je je tekst online zet? Met een correctiestrippenkaart heb je altijd een tekstschrijver achter de hand die ervoor zorgt dat jouw tekst snel grondig wordt nagekeken en waar nodig gecorrigeerd.

“Uitnodigende teksten die mijn doelgroep aanspreken”

Omdat ik niet zo goed ben in schrijven en spelling, benaderde ik Monique. Zij heeft mij geholpen met het (her)schrijven van de teksten voor mijn website. Het resultaat? Uitnodigende teksten die mijn doelgroep aanspreken. Monique communiceert goed en levert topwerk. Ik krijg alleen maar positieve reacties op mijn website en ben ontzettend blij met het eindresultaat.

Fidan Cemiyet

Zelfstandig huidtherapeut - Skintherapistfidan.nl

“Een zeer prettige samenwerking”

Monique heeft mij geholpen bij het verbeteren van de motivatiebrief voor mijn vervolgopleiding. Zij heeft naar mijn brief gekeken en in overleg met mij de nodige aanpassingen gedaan zodat het een goed lopende en pakkende brief is geworden. De samenwerking heb ik dan ook als zeer prettig ervaren omdat ze goed communiceert, interesse toont en goed werk levert!

Maaike van Meel

Student

“Monique levert goed werk”

Monique heeft mij geholpen met het optimaliseren van de teksten van mijn online coachingprogramma. Ik vind het fijn om met Monique samen te werken. Ze communiceert goed, levert goed werk en ze is een leuk en prettig persoon om mee om te gaan!

Elisa Bergheger

Elisa Bergheger Coaching