Ga naar de inhoud
Home » Tekstschrijver in Eindhoven

Tekstschrijver in Eindhoven

Ben je op zoek naar een goede tekstschrijver in Eindhoven? Stop maar met zoeken, want je hebt haar gevonden! Ik woon en werk als tekstschrijver in het mooie Eindhoven en zet mijn schrijfkunsten met veel plezier in om jou de sterke teksten te leveren waar je naar op zoek bent.

tekstschrijver eindhoven

Diensten

Woon en/of werk je net als ik in (regio) Eindhoven? Dan lijkt het me een goed idee om eens koffie te gaan drinken en te horen wat het is waar je precies naar op zoek bent. Heb je bijvoorbeeld al teksten, maar ben je niet tevreden over de opbouw ervan of lopen de zinnen niet lekker? Zijn het alleen de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ waar je naar op zoek bent? Of wil je mij aan de hand van een briefing het liefst complete teksten laten schrijven? Aan de hand van jouw wensen bekijken we samen wat de beste aanpak is. Vervolgens ga ik met veel passie en plezier voor je aan de slag!

Wat kost dat dan?

Natuurlijk vraag je je af wat het kost om mij als tekstschrijver in de arm te nemen. Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, werk ik niet met vaste tarieven of pakketten maar lever ik maatwerk. Op basis van je wensen en wat je precies van me nodig hebt, maken we samen een plan. Daar baseer ik vervolgens mijn offerte op. In één overzicht zie je wat ik je lever en wat dat je kost.

Samen werken naar de perfecte tekst

Tijdens onze samenwerking kun je altijd contact met me opnemen om te overleggen. Als de teksten in concept af zijn heb je bovendien de mogelijkheid nog wijzigingen te laten doorvoeren. Standaard is namelijk één correctieronde inbegrepen. We kijken dan samen wat de tekst nog nodig heeft zodat je er helemaal tevreden mee bent.

Dus… zullen we gewoon eens kennismaken om te kijken wat ik als tekstschrijver in Eindhoven voor jou kan betekenen? We kunnen mailen, bellen of een kop koffie drinken.