Ga naar de inhoud

Tekstschrijver website

monique tekstschrijver eindhoven

Vaak is de website het eerste dat mensen van een organisatie zien. Als jij je met jouw website weet te onderscheiden van de concurrentie, sta je al 1-0 voor. Da’s makkelijk scoren!

Dat klinkt allemaal leuk en aardig, maar waar begin je en wanneer maak je er tijd voor vrij? Als website tekstschrijver heb ik al menig website van (nieuwe) teksten voorzien. Bovendien is niets zo moeilijk als schrijven over jouw eigen bedrijf of organisatie. Doordat ik van buitenaf naar de organisatie kijk kan ik me goed inleven in de doelgroep. Ik stel de juiste vragen en zorg voor sterke teksten met de juiste focus en tone of voice.

Webteksten laten schrijven

Misschien heb je al een heel duidelijk idee van de inhoud van jouw website waarmee ik aan de slag kan, maar misschien ook helemaal niet. Geen zorgen, ik denk graag met je mee, vraag je het hemd van het lijf en zet mijn jarenlange ervaring in om jouw website optimaal in te richten. Met frisse teksten, een heldere structuur, logische menu-indeling en prikkelende call to actions. Zo zorgen we er samen voor dat bezoekers op jouw website snel kunnen vinden wat ze zoeken.

Tekstschrijver website - basispakket

Het basispakket voor websiteteksten bestaat uit teksten voor vijf webpagina’s.

Ik schrijf voor jou:

  • een aantrekkelijke homepage
  • een wervende pagina met je aanbod producten/diensten
  • een ‘over mij/over ons’-pagina die het verhaal vertelt van jou of de organisatie
  • een pagina met een uitleg van je werkwijze en/of tarieven
  • een duidelijke contactpagina
 

Vanzelfsprekend optimaliseer ik de pagina’s meteen voor de zoekmachine (SEO). Heb je iets anders nodig dan bovenstaand standaardaanbod? Geen probleem! Neem contact met me op, zodat ik mijn aanbod kan aanpassen aan jouw wensen.

Monique heeft de teksten voor mijn website geschreven. Het kennismakingsgesprek via Teams voelde al gelijk vertrouwd. Ze was geïnteresseerd in het onderwerp en dacht goed met mij mee. Ze heeft een fijne schrijfstijl en veel gevoel voor taal. Ik ben heel blij met de teksten die Monique geschreven heeft! Ze is laagdrempelig in contact en komt haar afspraken altijd na. We hebben fijn samengewerkt. Ik ga haar zeker vaker vragen!