[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=””][vc_column][vc_column_text]

Je bent bij mij terechtgekomen omdat je graag gebruikmaakt van mijn expertise voor jouw teksten. Hoe ga ik globaal te werk? Allereerst neem je natuurlijk contact met me op en beschrijf je de opdracht. Dit hoeft nog niet in detail, maar ik wil graag ongeveer weten wat je van me nodig hebt. Ik reageer altijd zo snel mogelijk, maar uiterlijk de volgende werkdag.

Ik werk op freelance basis vanuit Eindhoven. Indien gewenst en mogelijk spreken we af, zodat we ons samen over de opdracht kunnen buigen. Maar we kunnen ook virtueel of telefonisch de zaken afstemmen. We bespreken dan in elk geval je wensen, ideeën en voorkeuren. Ik verdiep me in jouw organisatie. Aan de hand van een al bestaande website bijvoorbeeld, of ander communicatiemateriaal. Ook stel ik een aantal vragen om het doel van de tekst, de doelgroep en de hoofdboodschap helder te krijgen. 

Als alles helder is ga ik voor je aan de slag. Binnen de afgesproken termijn kom ik bij je terug met een concepttekst. Deze bekijk je kritisch en aan de hand van jouw feedback pas ik de tekst aan (bij onze afspraak is één correctieronde inbegrepen) tot ‘ie helemaal perfect is. Uiteindelijk geef jij je definitieve akkoord en is de tekst er klaar voor om geplaatst en door iedereen gelezen te worden.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]