Ga naar de inhoud
Home » Werkwijze

Werkwijze

Je bent op mijn website terechtgekomen omdat je graag goede teksten wil en hiervoor gebruik wilt maken van mijn expertise. Dan vind je het vast wel fijn te weten hoe ik zo ongeveer te werk ga. Toch? Dat zal ik eens even uitleggen.

Allereerst neem je contact met me op en laat je me weten wat je ongeveer van me nodig hebt. Dit hoeft nog niet in detail, maar ik wil graag een globaal idee hebben van de opdracht. Ik reageer altijd zo snel mogelijk, maar uiterlijk de volgende werkdag.

Ik werk vanuit Eindhoven. Woon of werk je in de buurt, dan spreken we af. Maar we kunnen ook met behulp van (video)bellen de zaken afstemmen. We bespreken dan in elk geval je wensen, ideeën en voorkeuren. Ik verdiep me in jouw organisatie. Aan de hand van een al bestaande website bijvoorbeeld, of ander communicatiemateriaal. Ook stel ik een aantal vragen om het doel van de tekst, de doelgroep en de hoofdboodschap helder te krijgen. 

Als alles duidelijk is ga ik voor je aan de slag. Binnen de afgesproken termijn kom ik bij je terug met een concepttekst. Deze bekijk je kritisch en aan de hand van jouw feedback pas ik de tekst aan (bij onze afspraak is één correctieronde inbegrepen) tot ‘ie helemaal perfect is. Uiteindelijk geef jij je definitieve akkoord en is de tekst er klaar voor om door iedereen gelezen te worden.